ΕΤΑΙΡΕΙΑ


ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η Διαχείριση Αποθήκης είναι περισσότερα από απλή διακίνηση προϊόντων. Σήμερα η αποθήκη βρίσκεται στο κέντρο της επιχείρησης, επηρεάζοντας τον ρυθμό ανάπτυξης και την πορεία της.

Βελτιώνοντας τη λειτουργία της αποθήκης, η σύγχρονη επιχείρηση μπορεί να επιτύχει σημαντικούς στόχους γρηγορότερα, διασφαλίζοντας αυξημένη παραγωγικότητα, αποτελεσματικότερη διαχείριση κόστους και καλύτερη εμπειρία για τον πελάτη.

Κάνουμε αυτό ακριβώς που υποσχόμαστε

Από τον σχεδιασμό της λύσης μέχρι την εγκατάσταση και την εκπαίδευση των χρηστών, οι έμπειροι μηχανικοί μας θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα. Η εκτεταμένη ανάλυση των αναγκών σας εγγυάται ότι η λύση που σας προσφέρουμε θα καλύψει όχι μόνο τις άμεσες, αλλά επίσης τις μελλοντικές σας ανάγκες. [δείτε περισσότερα]

Όποιος κι αν είναι ο κλάδος ή η ανάγκη σας, έχουμε τη λύση

Οι δοκιμασμένες λύσεις μας συνδυάζουν την πλέον σύγχρονη τεχνολογία στη διαχείριση αποθήκης, και περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε απαιτητικές αγορές με υψηλό βαθμό κανονιστικής συμμόρφωσης, όπως το Λιανεμπόριο, η Φαρμακαποθήκη και τα Logistics. [δείτε περισσότερα]

Εκσυγχρονίστε τις λειτουργίες σας

Καλύτερος σχεδιασμός, αποτελεσματική διαχείριση, αυτοματισμός, έξυπνα analytics – όλα σε μία σταθερή και αξιόπιστη λύση. [δείτε περισσότερα]

Η Αποθήκη του αύριο, σήμερα.

aberon Logistics Information Technology

ΑΞΙΕΣ

Φιλοδοξούμε να είμαστε ηγέτης στη Διαχείριση Αποθήκης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιτύχουν λειτουργική υπεροχή, να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους και να παράξουν επιχειρηματική αξία.

Χρησιμοποιούμε καλές πρακτικές και αποδεδειγμένη μεθοδολογία για να βελτιστοποιήσουμε τις λειτουργίες – όχι μόνο για τους πελάτες μας, αλλά και στον τρόπο που λειτουργούμε εσωτερικά στην εταιρεία μας.

Δεσμευόμαστε να έχουμε ακεραιότητα και να παρέχουμε ένα ασφαλές, συνεργατικό περιβάλλον εργασίας, όπου τα στελέχη μας μπορούν να ανελιχθούν και να βελτιωθούν, αναπτύσσοντας νέες δεξιότητες.

ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Με όραμα και φροντίδα για την εταιρεία, τους ανθρώπους μας και τους πελάτες μας, η διοίκηση της OPTIMUM προωθεί τις αξίες της επιχείρησης, κατευθύνοντας την επιτυχημένη της διεθνή πορεία.  

Η λειτουργία της εταιρείας βασίζεται στη συνεργασία μεταξύ των ομάδων, ενώ η ομάδα διοίκησης προωθεί την ανοιχτή επικοινωνία σε όλα τα κλιμάκια και την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων σε αποφάσεις που ενδέχεται να επηρεάσουν τη δουλειά τους. Το όραμα και η στρατηγική της εταιρείας επικοινωνούνται τακτικά με ομαδικές συναντήσεις και ουσιαστικό διάλογο.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η OPTIMUM είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με αναγνωρισμένα πρότυπα που δημιούργησαν μεγάλοι οργανισμοί Πληροφορικής, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η λύση που σας προτείνουμε προσφέρει συμβατότητα και διαλειτουργικότητα με τις σύγχρονες, κορυφαίες τεχνολογίες.

Οι μηχανικοί μας έχουν ολοκληρώσει εκτεταμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για τον σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη του υπολογιστικού περιβάλλοντος και υποδομής της Αποθήκης, ώστε να εγγυώνται την επιτυχία κάθε έργου που αναλαμβάνουν.

Η OPTIMUM διαθέτει : 

  • Πιστοποίηση Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015, που αποδεικνύει τη δέσμευση της για συνεχή βελτίωση των διαδικασιών που ακολουθεί και
  • Πιστοποίηση Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015, που αποδεικνύει τη δέσμευση της για συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών της επιδόσεων.

Την OPTIMUM εμπιστεύονται παγκόσμιοι ηγέτες της Πληροφορικής.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Είμαστε περήφανοι για το ασφαλές περιβάλλον εργασίας που έχουμε δημιουργήσει, όπου οι εργαζόμενοι εισπράττουν εκτίμηση και σεβασμό.

Έχουμε έναν από τους υψηλότερους δείκτες εργασιακής πιστότητας στην αγορά : Ένα εντυπωσιακό ποσοστό των ανθρώπων μας εργάζονται στην OPTIMUM για περισσότερα από 10 χρόνια !

Εκτιμούμε και ανταμείβουμε την αφοσίωση των εργαζομένων στις αρχές και αξίες μας.

Αν διακρίνεστε για την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και το πάθος σας για βελτίωση και αποδοτικότητα, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε! Μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο info@optimum.gr